Crowdfunding

Jungki Kwan Hapkido Bond Nederland

Steun jij ons een beetje bij de organisatie van dit mooie en unieke evenement in 2020?

Seminar van Hapkido Grootmeester Lim, Hyun-Soo in Nederland

Onze Grootmeester Lim Hyun Soo (임현수) is de tweede persoon die van de Grondlegger van het Hapkido “Choi Young Sul” de negende dan heeft ontvangen. Hapkido icoon “Lim, Hyun-Soo” is na het overlijden van negende dan nummer 1 “Chang, Chin-Il” de hoogst gegradueerde nog levende en lesgevende directe leerling (19 jaar) van Grondlegger “Choi, Yong-Sul”.

De JHKBN is druk met het plannen van een uniek seminar van Grootmeester “Lim, Hyun-Soo” in Nederland begin 2020. Dit seminar zal open staan voor alle geïnteresseerden die kennis willen maken met het authentieke Hapkido. Extra speciaal omdat het misschien wel de laatste keer is dat hij naar Europa komt.

De JHKBN is een kleine bond en U begrijpt dat we bij de organisatie van dit historische hapkido evenement (ticket’s, hotel, verblijfskosten etc.) wel een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Helpt u ons een beetje mee? Alles is welkom!

Ja, ik help de JHKBN met een bijdrage/donatie!© 2019: Jungki Kwan Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland (JHKBN), Alle rechten voorbehouden | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Don`t copy text!