Lid organisaties JHKBN

Mudo Kwan Bonbu Dojang

De Mudo Kwan school is de (bonbu) Hoofd trainingslocatie van Jungki Kwan in Nederland. Op dit adres is tevens het Bondsburo/Secretariaat van de Jungki Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland (JHKBN) gevestigd. Het bezoek adres is: Stationsweg 4D te Oude-Tonge.

Bij Mudo Kwan wordt lesgegeven in Jungki (Orthodox) Hapkido en Kuhapdo. Mudo Kwan is aangesloten bij Jungki Kwan Korea, Jungki Kwan Nederland (JHKBN) en de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG).

Mudo Kwan Hapkido is op 23 september 1997 opgericht en verzorgd vanaf die tijd al lessen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee en vanaf 2010 ook op Voorne-Putten.

De hoofd afdeling van Mudo Kwan is gevestigd in Oude-Tonge. Hier heeft de vereniging een eigen multifunctionele trainingsaccommodatie, centraal gelegen t.o.v. Noord-Brabant, Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden.

De vereniging vervult een centrum functie voor boven genoemde regio’s en heeft zelfs leden uit Papendrecht en Rotterdam.

Voor meer informatie: www.mudokwan.nl

Meester Ronald Verheuvel over JHKBN

Ronald Verheuvel

Meester (관장님)

Ronald Verheuvel

VOG
Curriculum Vitae

Traditioneel Hapkido Groningen Dojang

Hapkido meester Willem van Kempen begon al in zijn jeugd met het trainen in Boksen, Jiu Jutsu en Taekwondo. Jaren lang reisde van Kempen wekelijks vanuit Groningen naar Leidschendam om daar Hapkido te trainen onder Grootmeester Robert Pellikaan.  Naar verloop van tijd begon van Kempen zijn zoektocht naar het Hapkido van grondlegger Choi, Yong-Sul en dit bracht hem door de jaren heen onder meer in contact met de kleinzonen van grondlegger Choi, Yong-Sul, Seo Bok-seob de eerste leerling van Choi, Yong-Sul en verschillende Koreaanse Traditioneel Hapkido grootmeesters.

Meester Willem van Kempen is een belangrijke persoon in de geschiedenis van het Traditionele Hapkido in Nederland. Hij opende de tweede Hapkido school in ons land en heeft door de jaren heen vanuit zijn thuis basis Groningen verschillende mensen opgeleid tot hoge dangraden. Willem van Kempen is een pionier die aan de wieg stond van het Traditionele Hapkido in Nederland en die nog steeds actief les geeft  in zijn school in Groningen.

Voor meer informatie: www.traditioneelhapkido.nl

Meester Wim van Kempen over JHKBN

Meester (관장님)

Wim van Kempen

Muye Dojang Rotterdam

Muye Dojang Rotterdam is een sportvereniging voor mensen die het belangrijk vinden zichzelf te kunnen verdedigen. Martial Arts moet een belangrijke rol spelen bij het bijbrengen van bepaalde normen en waarden die we als samenleving met elkaar afspreken. En dit kan makkelijk worden behaald met de filosofie en bijbehorende levenswijsheid van Koreaanse Martial Arts. Hierdoor bieden we niet alleen een sport aan, maar willen we steeds meer betrokken zijn bij de sociaal maatschappelijke ontwikkeling en welzijn van onze jeugd.

Door onze aanpak willen wij een actieve en betrouwbare partner zijn voor alle betrokkenen. We willen onze sporters zo breed mogelijk en bekwaam opleiden. Hiermee bedoelen wij dat wij tegemoetkomen aan de wensen van recreatiesporters tot wedstrijd- en topsporters. In de toekomst willen wij een toonaangevende sportvereniging zijn die nationaal en internationaal bekend is en een goede, betrouwbare sportaanbieder is in de stad Rotterdam.

Voor meer informatie: http://www.muye-dojang.nl

Sabomnim Hidayet Altin over JHKBN

 Hidayet Altin

Sabomnim (사범 님)

Hidayet Altin

Hapkido Aruba

Sabomnim Eric van Bodegom heeft het koude en natte klimaat, dat zo kenmerkend is voor onze lage landen, achter zich gelaten en heeft zich gevestigd op Aruba een van de Benedenwindse eilanden.

Hapkido Aruba is in ontwikkeling en heeft als doelstelling: Het promoten en beoefenen van het traditionele Hapkido. Sabom Eric wil dit doen door het Hapkido te trainen en over te dragen zoals het oorspronkelijk bedoeld is. No Nonsense!

Sabom Eric is van oorsprong Kickboxer en beoefende dit zo’n 13 jaar. Toen hij ongeveer acht jaar geleden in contact kwam met het Jungki Hapkido ontdekte hij dat het Hapkido van founder Choi een effectieve, praktische en doelgerichte methode is die kan worden beoefend door jong en oud. Een martial art gestoeld op effectieve principes, een mooie martial art/zelfverdedigings kunst die je zelfvertrouwen geeft en weerbaar maakt.

Voor meer informatie over Hapkido Aruba kijk dan op:

Sabomnim Eric van Bodegom over JHKBN

Jungki Kwan Hapkido Rotterdam

Sabomnim (사범 님)

Eric van Bodegom

© 2019: Jungki Kwan Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland (JHKBN), Alle rechten voorbehouden | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Don`t copy text!