Pitch: Ilse Hanenberg

Als zelf fanatieke beoefenaar van het Jungki Hapkido en Kuhapdo wil ik dit op een positieve manier uitdragen naar anderen.

Aansluiting bij de JHKBN heeft vele voordelen het brengt veel kennis en ervaring samen betreffende het (traditionele) Hapkido en Kuhapdo en is daardoor een ideaal platvorm om vragen te stellen voor zowel startende als al langer bestaande verenigingen.

Bij aansluiting bij de JHKBN ontvangen uw leden een paspoort en een patch, verder worden er regelmatig trainingen/seminars gehouden en zeker niet onbelangrijk, zijn uw leden goed verzekerd.

JHKBN heeft als doelstelling om van elkaar te leren door kennisuitwisseling zodat de prachtige sport (traditioneel) Hapkido en Kuhapdo meer bekendheid krijgt in Nederland, zonder aan kwaliteit in te leveren.

De website van JHKBN geeft een impressie van wat we doen waar we voor staan en wie we zijn ik wil u dan ook adviseren om hier een blik op te werpen zodat u tevens kunt kijken of hetgeen wij uitdragen past bij uw het toekomstperspectief van uw vereniging.

 

Pitch Ronald Verheuvel (Technisch Directeur)

Pitch Jan van Neerbos (Voorzitter, Penningmeester)

© 2019: Jungki Kwan Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland (JHKBN), Alle rechten voorbehouden | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Don`t copy text!