Pitch: Ronald Verheuvel

Op 14 jarige leeftijd ben ik begonnen met zelfverdediging. Door de jaren heen is mijn kennis toegenomen en wil ik graag uitdragen hoe mooi en interessant en nuttig het voor een ieder is om zich bezig te houden met een vorm van zelfverdediging.

Mijn hart ligt bij het Hapkido en Kuhapdo. Waarom? Omdat het veel meer is dan het doen van oefeningen op de mat. Het vormt je als mens en versterkt je concentratie, zelfvertrouwen, je mentale en fysieke incasseringsvermogen en je doorzettingsvermogen.

Ik ben technisch verantwoordelijk voor de Hapkido en Kuhapdo binnen de JHKBN het landelijke platform ter verspreiding van het Jungki Kwan Hapkido en Kuhapdo. Het bestuur van de JHKBN wil een financieel gezonde actieve bond zijn die pro actief de traditionele technieken en de normen en waarden die zo verbonden zijn aan het Hapkido en Kuhapdo overbrengen en uitdragen aan haar leden in Nederland.

De JHKBN richt zich primair op kwaliteit en stabiliteit, heeft korte lijnen naar de moederorganisatie in Zuid-Korea, met de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) en het NOC/NSF in Nederland.

De JHKBN richt zich op langdurige relaties met aangesloten organisaties om samen te werken aan de bekendheid en de kwaliteit van het Jungki Hapkido en Kuhapdo in Nederland.

 

Pitch Jan van Neerbos (Voorzitter, Penningmeester)

Pitch Ilse Hanenberg (Secretaris)

© 2019: Jungki Kwan Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland (JHKBN), Alle rechten voorbehouden | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Don`t copy text!