Student(en) op afstand

De JHKBN is in 2008 opgericht met als doel het promoten en verspreiden van de oorsprongkelijke technieken van, de grondlegger van het Hapkido, Dojunim Choi, Yong-Sul. De JHKBN werkt actief aan de verbetering van de Hapkido kwaliteit en awareness in het Koninkrijk der Nederlanden. JHKBN doet dit door promotie via internet, het organiseren van trainingen, stages en bondsevenementen en periodieke publicaties in de geschreven pers.

De JHKBN groeit en steeds meer studenten weten JHKBN te vinden. Soms is de afstand voor een student te groot om op regelmatige basis op het hoofdkwartier te kunnen trainen. Voor deze studenten heeft JHKBN een afgeschermd gedeelte op de website ingericht. Deze omgeving is ter ondersteuning van hun training, maar heeft niet als doel het vervangen van alle trainingen op het hoofdkwartier. Doordat we tussen de trainingen door via de website veel kennis kunnen delen, kunnen de  trainingen op het hoofdkwartier wel met een lagere frequentie plaatsvinden.

© 2019: Jungki Kwan Hapkido en Kuhapdo Bond Nederland (JHKBN), Alle rechten voorbehouden | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
Don`t copy text!